Raktárkészlet

A raktárkészlet modul segítségével a rendelt alaktrészek bevételezése, árazás és a készletszintek nyomonkövetése végezhető el.

inventory

Miben nyújt segítséget a raktárkészlet modul?

Tudd, hol áll a pénzed

A raktárkészleted aktuális értékét az Alkatrészek menüpontban tudod megnézni.

Pofonegyszerű árazás

Hozz létre új alkatrészeket néhány másodperc alatt! A beszerzési ár megadása után az értékesítési áraidat manuálisan, vagy a kívánt árrés százalék megadásával is meg tudod határozni.

Szól, ha rendelni kell

Minden alaktrészhez be lehet állítani minimum készletszintet. Amennyiben ez alá az érték alá csökken a mennyiség, az autószerviz program pirossal jelöli az adott alkatrész sorát.

Munkatételek villámgyorsan

Azok alkatrészeket, amik tárolva vannak a programban villámgyorsan hozzáadhatóak a munkalapkhoz. Csak kezdd el írni a cikkszámát, vagy a megnevezését az adott terméknke és válaszd ki a legördülő listából!

Készíts kimutatásokat

A befejezett és számlázott státuszú munkalapjaidból kimutatásokat tudsz készíteni. Válaszd ki milyen időszakra szeretnéd futtani a riportot és már látod is az értékesített mennyiségeket, árbeveételt és árréseket.

Hogyan működik?

Az alkatrész nagykereskedőktől (például Unix, Bárdi Autó, Láng Autó, Inter Cars) rendelt termékeket néhány kattintással bevételezheted szerviz programunk felületén. Hozz létre új alkatrészeket a cikkszámuok és megnevezések rögzítésével! A beszerzési árak megadása után állíts be az értékesítési árakat manuálisan vagy a kívánt árrészázlék megadásával.

A beszerzési és értékesítési árak megadása mellett lehetőséged van az alapértelmezett mennyiségi egységek és minimum készletszintek beállítására. Az alkalmazás jelzi, mikor és melyik alkatrészből kell újra rendelned. Amennyiben rendelkezel már aktuális raktárkészleted részleteivel digitális formában, jelezd nekünk és betöltjük neked a programba! Így nem kell bajlódnod és időt vesztegetned az adatok átvitelével.

Készleten lévő termékeidet – cikkszám vagy név alapján kikeresve – villámgyorsan új tételként rögzítheted a munkalapokon. A gépjárművek szerviztörténetéből az előzőleg beépített alkatrészek bármikor visszakereshetőek.

A ‘Kimutatások’ menüpontban pedig olyan riportokat találsz, ami többek között megmutatja, adott időszakban mennyi terméket értékesítettél, mekkora volt az eezekből származó árbevételed és árrésed.