Rólunk

Összegyűjtöttük elmúlt nyolc évünk tapasztalatait az informatikai termékfejlesztés, a gépjárműipar valamint a szerviz és -ügyfélszolgálat területeiről, egybegyúrtuk és létrehoztuk autószervizeknek szánt ügyviteli alkalmazásunkat. Ezek vagyunk mi, a wexel.hu csapata. Hiszünk benne, hogy termékünk a Te szervized számára is hasznos eszköz lehet a digitális folyamatokra való átállásban.

Célunk, hogy alternatívát kínáljunk a papírra és a ceruzára szervized napi ügymenetében, csökkentve ezzel adminisztrációs terheidet. Alkalmazásunk használatával egyszerűbbé és átláthatóbbá teheted a foglalások és ügyféladatok kezelését, vagy akár a munkalapok szerkesztését.

Fontosnak tartunk meghallgatni minden visszajelzést, megoldásainkat ugyanis Neked fejlesztjük. Nyitottak vagyunk a felmerülő kérdésekre, szívesen meghallgatjuk javaslataidat. Csak így válhatunk területünk szakértőivé és nyújthatjuk szolgáltatásinkat magas színvonalon.

Amennyiben szeretnél a wexel.hu élmény részese lenni, ismerkedj meg alkalmazásunkkal, válassz csomagjaink közül és kezdjük el a közös munkát!

Ne maradj le aktuális híreinkről,
akcióinkról, legújabb fejlesztéseinkről!

Kövess minket facebookon

Iratkozz fel hírlevelünkre