Munkalap

Az autószerviz program használatával árajánlatokat és munkalapokat villámgyorsan lehet létrehozni. A rögzített járművek adatai és a munkatételek a későbbiekben egyszerűen visszakereshetőek.

autószervíz munkalap

Milyen előnyei vannak a digitális munkalapnak?

Minden egy helyen

A foglalási naptárban felvett előjegyzésekből néhány másodperc alatt árajánlatot és munkalapot tudsz készíteni. A már rögzített adatokat nem szükséges az egyik helyről a másikra másolni, vagy újra felvinni a programba.

Gyorsabb mint papíron

A meglévő ügyfél és - gépjárműadatokat néhány kattintással rögzíteni lehet a munkalapon. Az adatbázisban szereplő szolgáltatások és alkatrészek pedig könnyedén új tételként hozzáadhatóak a munkalaphoz.

Bármikor módosítható

A munkalap lezárásig a munkatételek szerkeszthetőek maradnak. Legyen szó új tételek hozzáadásáról, vagy a már meglévőek módosítsáról, törléséről, az autószerviz program megkönnyíti a dokumentációt.

Kövesd nyomon

Az előjegyzések lista nézetét használva jól átlátható, kollégaid melyik munkalaphoz vannak hozzárendleve és mi a javítás státusza.

Emailben vagy nyomtatva

Mentsd el a munkalapot pdf dokumentumként és küldd ügyfelednek emailben. De természtesen ki is nyomtathatod.

Könnyedén visszakereshető

A befejezett munkalapokat az autószerviz program tárolja és bármikor vissza tudod keresni, melyik kollégád és milyen javítást végeztt egy adott autón.

Milyen adatok szerepelnek a munkalapon?​

nyomtatott munkalap

Az autószerviz prorgam munkalap felülete több szekciót tartalmaz és ezeken belül lehet rögzíteni az szükséges adatokat, munkatételeket és csatolt fényképeket.

Előjegyzés adatai
Gépjármű adatai
Ügyfél adatai
Munkalap
MunkalapKépek

Szerviztörténet másodpercek alatt

Akár telefonon, emailben, vagy személyesen foglalnak időpontot ügyfeleid, adataikat rendszerezetten és biztonságosan tárolhatod az autószerviz program felületén. Ügyfeleidhez több autót is társíthatsz. A járművek adatait elég egyszer felvinned a programba és utána használhatod munkalapok készítéséhez, vagy új foglalások rögzítéséhez – gyorsítva ezzel adminisztrációs feladataidat. Olvasnál még róla bővebben, hogyan működik ez a folyamat a gyakorlatban? Írtunk erről ebben a blogbejegyzésben.

Bármikor visszakeresheted ki és mikor járt utoljára szervizedben és milyen munkát végeztél az autóján. A lezárt munkalapokról gyorsan előkeresheted az előző szervizeléskor megrendelt munkákat, a beépített alkatrészek listáját, a javítást végző kollégád nevét és a tetszőleges megjegyzéseket.

Amennyiben képeket is rögzítettél a munkalaphoz, ezek is rendelkezésedre állnak a későbbiekben.