Foglalási naptár

A foglalási naptár az autószerviz program főoldala, ahol előjegyzéseidet átlátható módon vezetheted egy digitális felületen.
calendar

Mi is az a foglalási naptár?

A foglalási naptár egy digitális naptár az autószerviz programba építve, ahol előjegyzéseidet szerelőnként, vagy szerelő állásonként vezetheted. A felületet kezelheted heti, napi, illetve lista nézetben. Új foglalásaid néhány kattintással létre tudod hozni.

A foglalási naptár használatának előnyei

Naptár a programba építve

Nincs szükség külső alkalmazások használatára, sem hagyományos papír alapú naptárra az előjegyzések vezetéséhez.

Szervizedre szabva

Szerelőnként, vagy szerelő állásonként szeretnéd vezetni foglalásaidat? A programban lehetőséged van mind a két módon beállítani a naptáradat. A felület alkalmazkodik nyitvatartásodhoz is.

Bármikor, bárhonnan elérhető

Autószerviz programunk bármilyen eszközről elérhető, így a műhelyen kívül is naprakész maradhatsz a foglalásaiddal és azonnal rögzítheted új előjegyzéseidet.

Spórolj időt

A foglaláskor felvett ügyfél - és gépjárműadatokat nem kell átvezetned másik felületre az árajánlatok vagy munkalapok készítéséhez.

Légy naprakész

Állítsd be kollégáid szabadságait, vagy ha egy szerelő állásod épp üzemen kívül van. Így a naptáradban előre látod, mely napokon lesz kevesebb kapacitásod.

Könnyen átlátható

A naptár felületeten egy kattintással lehet váltani napi, heti, vagy lista nézetek között.

Egyszerűsítsd le munkaszervezési folyamataidat a Wexel foglalási naptárával.

Az autószerviz program főoldala a naptárfelület, ahol szerelőállások vagy szerelő kollégák szerinti bontásban vezethetőek az előjegyzések, egyedi színekkel megkülönböztetve. Válts könnyedén napi, heti, illetve lista nézet között.

Rögzíts egy új foglalást pár másodperc alatt. A későbbiekben egészítsd ki részletes ügyfél és – gépjárműadatokkal és alakítsd árajánlattá, vagy munkalappá.

Legyen szó asztali gépről, tabletről vagy akár mobiltelefonról, autószervized wexeles felületét és a foglalási naptárat minden eszközről elérheted.

Küldj visszaigazolást minden foglalásról ügyfeleidnek, melyet könnyedén elmenthetnek saját naptárukba, így nem feledkeznek meg az időpontról.