Autószerviz munkalap program

Autószerviz munkalap rögzítése néhány kattintással.
A Wexel – Felhőalapú Autószerviz Programot használva egy munkalap pillanatok alatt elkészíthető.

autószerviz munkalap

Digitális autószerviz munkalap

Előnyök

Egyszerű szerkesztés

Nyiss autószerviz munkalapot néhány kattintással. A folymatban lévő munkalapokat bármikor könnyedén módosíthatod, legyen szó akár a gépjármű, vagy az ügyfél adatairól. Új munkalap tételeket szintén könnyen tudsz rögzíteni, a meglévőeket módosítani és a nem szükségeseket törölni.

Átlátható, könnyen kereshető

Az autószerviz munkalapok között több paraméter alapján kereshetsz. A listát tetszőlegesen szűrheted szerelőid szerint, státusz, vagy dátum alapján. A befejezett autószerviz munkalapokat a program tárolja és bármikor vissza tudod keresni, melyik kollégád és milyen javítást végzett egy adott autón.

Szuper dokumentum kezelés

A digitális munkalapok PDF formátumban egyszerűen elérhetőek, akár nyomtatni, akár emailhez szeretnéd csatolni őket. Emellett lehetőséged van a mentett adatok felhasználásval állapotfelmérő lapot és jótállási jegyet készíteni a programmal.

A Wexel egy felhőalapú autószerviz program, ami segít csökkenteni műhelyed adminisztrációs terheit. A program használatával a munkalapok készítése gyerekjáték.

Hogyan működik

Autószerviz munkalap létrehozása a programban

A munkalapok nyitása két módon történhet. Amennyiben rögzítettél foglalást a naptárban – az előjegyzésen belül – a Lehetőségek menüpontban tudod a munkalapot létrehozni.
Beeső munkáról van szó? Autószervíz munkalap nyitásához nem kötelező előzetesen foglalást rögzíteni. Egyszerűen kattinst a Munkalapok menüponton belül az Új munkalap gombra.
Az előjegyzések és munkalapok rögzítéshez elég néhány alap adatot megadnod, mint a jármű rendszáma, az ügyfél neve és telefonszáma. Az egyéb mezőket tetszőlegesen ki tudod tölteni – amennyiben szükséges – a munkalap lezárásáig.
Olvasnál még bővebben a funkciókról? Írtunk már róla ebben a blogbejegyzésben.

autószerviz munkalap
autószerviz munkalap

Spórolj időt

Munkalap státuszok a gyakorlatban

Változtasd meg munkalapjaid státuszát attól függően, hol jársz a javítási folyamatban.
Tervezett státuszba a naptárba rögzített foglalások kerülnek, a munkavégzést pedig Nyitott státuszban tudod elkezdeni. Amikor már dolgoztok egy autón, célszerű Folyamatban státuszra módosítani az állapotot. Meg kell szakítani a szervizelést? Például alkatrészre vársz? Erre ott a Szüneteltetés. Amint végeztetek, kattist a lezárás gombra és Befejezett státuszba kerül a munkalap.
Amennyiben rendelkezel Számlázz.hu, vagy Billingo online számlázó rendszerrel, lezárt munkalapjaidat villámgyorsan számlává alakíthatod.

Átláható kezelés

Keress egyszerűen és gyorsan az autószerviz munkalapok között

Találd meg munkalapjaidat rendszámok, dátumok, szerelő kollégaid neve és még számos egyéb keresési feltétel alapján.
Az intelligens szűrők segítségével egy autószerviz munkalap kikeresése a rendszerből könnyedén megoldható.
Akár telefonon, emailben, vagy személyesen foglalnak időpontot ügyfeleid, adataikat rendszerezetten és biztonságosan tárolhatod az autószerviz program felületén.
Bármikor visszakeresheted ki és mikor járt utoljára szervizedben és milyen munkát végeztél az autóján. A lezárt munkalapokról gyorsan előkeresheted az előző szervizeléskor megrendelt munkákat, a beépített alkatrészek listáját, a javítást végző kollégád nevét és a tetszőleges megjegyzéseket.

autószerviz munkalap

Nem csak munkalap

Állapotfelmérő lap és jótállási jegy egy-két kattintással

A rögzített ügyfél és gépjármű adatok felhasználásával számos dokumentum nyomtatása, vagy elektronikus küldése villámgyorsan megoldható.
Előzetes árajánlat készítéshez használd nyugodtan a munkalap űrlapon a hiba leírása és a várható javítási költség mezőket. Részletes ajánlathoz pedig felvezetheted tételesen a tervezetten felhasznált alkatrészeket és munkadíjakat.
Átvizsgálást végeznek szerelő kollégáid? Nyomtasd ki nekik 32 pontos, egységesített állapotfelmérő lapunkat. Ügyfeleid is értékelni fogják, ha a színkódokkal jeölt elemekn meg tudod mutatni nekik, mely alkatrészek szorulnak javításra, vagy cserére.
Tudtad? A 20 000 forintot meghaladó javító – karbantartó szolgáltatást nyújtó vállalkozásokat jótállási kötelezettség terheli. A vállalkozás a szolgáltatás díjának átvételekor jótállási jegyet köteles a fogyasztó rendelkezésére bocsátani, amit a Wexel – Felhőalapú Autószerviz Program használatával néhány kattintással meg tudsz tenni.

Modern dokumentáció

Az autószerviz munkalap program funkciói

nyomtatott munkalap

Megtetszett a dolog?

Autószerviz munkalap készítése online

A videóból megtudhatod, hogyan készíts munkalapot az autószerviz program használatával.

Autószerviz munkalapból számla néhány kattintásssal

Lezárt munkalapjaidat szeretnéd számlává alakítani? Nem gond. Kösd össze Wexel profilodat a Billingo, vagy Számlázz.hu online számlázó rendszerekkel és befejezett státuszú munklapjaidból könnyedén számlákat tudsz készíteni. Erről a funkcióról itt olvashatsz bővebben.