Miért használj állapotfelmérő lapot?

Többen jeleztétek az utóbbi időben, hogy a munkalap nyomtatási lehetősége mellett szükség lenne egy állapotfelmérő lapra is a programban. Egyeztettünk többetekkel a formátumról és a tartalomról és már élesben is elérhető az új funkció. De lássuk mire is jó ez a dokumentum!

Állapotfelmérő lap nyomtatása

Felejtsd el a régit

Amennyiben szervizedben jelenleg is használtok állapotfelmérő lapot, itt az ideje lecserélni. Az autószerviz programban elérhető verzióval rengeteg időt és energiát spórolhatsz meg magadnak és kollégáidnak. Az előjegyzések és munkalapok készítésekor rögzített gépjármű adatok automatikusan elérhetőek az állapotfelmérő lapon is. Nem szükséges újra leírnod az előjegyzésre és az autóra vonatkozó információkat, néhány kattintással ki tudod nyomtatni a lapot és már oda is adhatod a szerelő kollégának.

Boldog és elégedett ügyfelek

Ha még nem használtál eddig állapotfelmérő lapot, kezdj bele most! A munkalap mellé nyomtass állapotfelmérőt is és vizsgáld át ügyfeleid autóit! A kategóriákba szedett pontok alapján gyorsan és rendszerezetten el tudod végezni a vizsgálatot. Ügyfeleid imádni fogják, hogy jelzed nekik milyen állapotban van az autójuk és mire érdemes odafigyelniük a következő szervizelésekkor.

Plusz értékesítési lehetőség

Amellett, hogy egy plusz szolgáltatást nyújtasz a felméréssel, extra bevételre is szert tehetsz. Jelöld a színkódok segítségével, mely alkatrészek vannak kifogástalan állapotban, melyeket érdemes hamarosan cserélni és melyek az azonnal javítandó elemek. Az olyan plusz javításokat, amiket az ügyfelek meg is rendelnek, vezesd át a munkalapra és máris többet értékesítettél.

Ha még nincs Wexel fiókod, akkor itt tudsz regisztrálni a szolgáltatásunkra!

Kérdésed, észrevételed van a funkcióval kapcsolatban? Írd meg nekünk a hello@wexel.hu címre.